Na zabavni prireditvi (ples, obletnica, poroka, poslovno srečanje, zaključna prireditev) se lahko Vaši gostje imenitno zabavajo in nasmejijo ob izredno zabavnem programu, ki lahko traja od 5 do 55 minut, v celem ali pa s presledki. Je kombinacija stand-up komedije, kabaretizma, pantomime, ventrilogije ter iluzionističnega programa (ventrilogija = trebušni govor). Program je lahko posebej prilagojen namembnosti prireditve ali pa je prosta zabava…

V zadnjem času vse bolj uveljavljamo t.i. “Table hopping”, ki je doma v ZDA in se postopoma prenaša v Evropo. To je animacija gostov ob mizah v restavracijah, na sprejemih, otvoritvah lokalov, coctail-partyjih… skratka v prostorih, ki niso posebej opremljeni z gledališkim odrom in temu primerno tehniko.

 

REFERENCE ali kako so videli naročniki:

“Vladimir, še enkrat prisrčna zahvala za vaš izvrsten sobotni nastop v gostisču ob Zbiljskem jezeru. Vsi smo navdušeni in bili ste več kot magični. Vaš prispevek k pozitivnim odzivom naših gostov glede samega srečanja je ogromen. Še enkrat hvala, veliko dobre volje tudi v prihodnje.” Dušan Jauh – Veto d.o.o.

Čarobni umetnik Wladimir: kaj naj rečem, med nastopom sem pogledala ženina-moža, ki se je od smeha jokal … TOP!” (Dušan in Tanja po poroki 15. 9. 2012 – Vila Andor)

  • Wladimir na facebook-u

Copyright Magic Wladimir. All rights reserved.