• Domov
  • Jan Šilec – Wladimirjev Magični Kabaret

Jan Šilec – Wladimirjev Magični Kabaret


 
Tako je… včeraj smo se štirje “smukcevci” odpravili gledat Wladimirjev Magični Kabaret!
Sam sem prispel tja že slabe pol ure pred predstavo, vendar se mi je kmalu pridružil Jolbe, ki sem ga spoznal na hodniku pred dvorano.
Na tem istem hodniku se je nek starejši možakar trudil s flourishi z Wladimirjevimi promocijskimi kartami…
No…končno smo posedli po dvorani in Wladimir je (precej točno) začel.
Začel je čarati vezalko, prtičke, rože, kozarce, palico, šampanjec, obroče, karte, plošče… Kot po tekočem traku, vmes pa nas dodatno zabaval še z odlično glasbeno podlago in s humorjem nabitimi komentarji, ki ne bi dopustili niti najdepresivnejšemu emotu, da bi gledal v tla in se smilil samemu sebi.
Prav MORAL si gledati njegove spretne gibe in nasploh mojstrsko obvladovanje predmetov in publike…
Najboljši (najzabavnejši) del predstave, vsaj zame, je bil, ko je iz publike poklical dva sodelujoča (Sama in Magdo, če se ne motim) in z njuno “pomočjo” čaral z dežnikom (marelo) in devetstotimi (osemstotimi) evri. Svetovni glasovni efekti in izredno lepo izpeljan trik, ki nas je nasmejal do solz!
Za gosta večera je W izbral mladega Tina Grabnarja, ki je prav tako navdušil “običajne” gledalce, moram pa priznat, da nas, “smukce” malce manj, saj je, za razliko od W-ja, zelo veliko flashal, kar je precej pokvarilo njegovo predstavo… mislim, da bi mu pri vsem tem lahko zelo pomagal že drugačen stil oblačenja, ker ima preveč gimmickov za vleči in pospravljat in očitno preozke žepe…
A tako kot sem rekel, preverjeno – “običajni” gledalci niso videli skoraj ničesar narobe.
Prav iz tega stališča pa moram pohvaliti Wladimirja, saj ni flashal niti enkrat! (Vsaj jaz nisem opazil)… Veš principe, veš, kdaj je moral nekaj vzeti, ampak nikoli in res nikoli se ničesar ni videlo! VSAKA ČAST!
Celotno predstavo bi lahko povzel kot: ODLIČEN, ZABAVEN in zelo DOVRŠEN magični kabaret našega čarovniškega veleumetnika! BRAVO!
Za konec pa vam prilagam še fotko “smukcev”, ki smo se zbrali ob W-ju:

  • Wladimir na facebook-u

Copyright Magic Wladimir. All rights reserved.