• Domov
  • Siemens – Bosch by Magic Wladimir

Siemens – Bosch by Magic Wladimir


Back

Zakaj čarobnika?

Zakaj je to dobra ideja za vaš razstavni prostor? Želite, da nekaj, kar se je izkazalo za zelo učinkovito, dela za vas …. ali za vašo konkurenco? Sejemska dejavnost se spreminja. Vse postaja večje in bleščeče. Vsako leto se velika podjetja trudijo biti še boljša kot prejšnje leto. Težava je v tem, da se nihče ne ustavlja na razstavnih prostorih, kjer se nič ne dogaja…

Ničesar ni, zaradi česar bi ti razstavni prostori izstopali, ničesar ni, kar bi pritegnilo ljudi, poleg tega pa je še toliko drugih stvari, ki si jih je treba ogledati. Ljudje hodijo na sejme, da zbirajo informacije. Toda, koliko ljudi poznate, ki samo pohajkujejo okoli ter iščejo brezplačna reklamna darila, bonbončke in gledajo predstavitve vaše konkurence? Lahko bi bili vaši potencialni kupci, toda vi tega ne veste. Vse kar veste je, da bi radi reklamno majico? To prav gotovo ni več dovolj! Uspešen showman bo pomagal vašemu prodajnemu osebju ugotoviti, katerim ljudem se izplača posvetiti pozornost in bo pritegnil dovolj veliko množico, da si bodo ljudje vaš razstavni prostor zapomnili, vaše osebje pa bo lahko izbiralo med njimi prave potencialne kliente.

Da vaš razstavni prostor ne bo nikdar sameval…
Ali lahko napolnite svoj razstavni prostor z nasmejanimi in navdušenimi potencialnimi kupci? Poslovni sejmi so lahko dolgočasni in utrujajoči. Če je na vašem razstavnem prostoru nekaj, kar lahko udeležencem ponudi prijeten premor, bodo veliko bolj dovzetni za prodajo. Ko se zabavajo, so tudi mnogo bolj srečni in dovzetni za vaše sporočilo. Kako lepa kombinacija! Srečni ljudje kupijo več!

  • Wladimir na facebook-u

Copyright Magic Wladimir. All rights reserved.